sopimusehdot

Easy Padel Oy:llä on oikeus hintojen ja ehtojen muutoksiin. Mahdolliset muutokset hintoihin tai ehtoihin astuvat voimaan ilmoitus hetkestä alkaen.


IRTOVUOROJEN SOPIMUSEHDOT


HINNAT

Hinnat voimassa olevan hinnaston mukaan.

VARAUKSEN PERUMINEN

Irtovuoro on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua varausjärjestelmässä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun, pelivuoron varaajalta, joka on 50 % peruutetun pelivuoron hinnasta.

VUOKRAMAILAT

Mailallisen irtovuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta mailakaappiin. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl vuoron varanneelta henkilöltä.

VERKKOMAKSU

Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua), palautamme verkkomaksusi. Toimita henkilö- ja tilitiedot sähköpostitse asiakaspalveluumme.

Maksupalvelutarjoaja

Verkkokaupan maksupalveluntarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksuvälineinä hyväksytään Visa (debit ja credit), Mastercard (debit ja credit) sekä Amerikan Express.

Maksaessasi hyväksyt Stripe-maksupalvelun sopimusehdot. Sopimusehdot on luettavissa Stripen sivuilta. Lisätietoja maksuturvallisuudesta Stripe maksuturvallisuus

Mikäli maksu edellä mainituilla korteilla ei onnistu, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Easy Padel asiakaspalvelu


VAKIOVUOROJEN SOPIMUSEHDOT


MÄÄRÄAIKAINEN VAKIOVUOROSOPIMUS 6 KUUKAUTTA

1. Hinnat voimassa olevan hinnaston mukaan.

2. Määräaikainen vakiovuoro on voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä).

3. Vuorot maksetaan etukäteen varausjärjestelmän kautta. Jos asiakas jättää vuoroja maksamatta säännöllisesti, pidätämme oikeuden perua vakiovuoron ilman irtisanomisaikaa.

4. Asiakas on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa. Vuoromaksuja ei hyvitetä huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.

5. Vakiovuoroa ei voi laittaa myyntiin varausjärjestelmän kautta. Halutessaan vuoron voi kuitenkin myydä itsenäisesti jollekin toiselle käyttäjälle.

6. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro keskuksessa järjestettävän kilpailun/tapahtuman vuoksi, esim. viralliset kilpailut.

7. Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 1 kuukauden irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) tai paikkakunnalta muuton vuoksi (osoitteenmuutosilmoitus).

8. Mailallisen vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta mailakaappiin. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl vuoron varanneelta henkilöltä.


MÄÄRÄAIKAINEN VAKIOVUOROSOPIMUS 12 KUUKAUTTA

1. Hinnat voimassa olevan hinnaston mukaan.

2. Määräaikainen vakiovuoro on voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä).

3. Vuorot maksetaan etukäteen varausjärjestelmän kautta. Jos asiakas jättää vuoroja maksamatta säännöllisesti, pidätämme oikeuden perua vakiovuoron ilman irtisanomisaikaa.

4. Vakiovuoron varaajalla on oikeus perua yksittäinen vakiovuoro neljä (4) kertaa vakiovuorokauden aikana. Vuoro tulee perua sähköpostitse viimeistään 48 tuntia ennen vuoron alkua. Mikäli vuoro peruutetaan myöhemmin, ei vuoromaksua hyvitetä.

5. Asiakas on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa. Vuoromaksuja ei hyvitetä huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.

6. Vakiovuoroa ei voi laittaa myyntiin varausjärjestelmän kautta. Halutessaan vuoron voi kuitenkin myydä itsenäisesti jollekin toiselle käyttäjälle.

7. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro keskuksessa järjestettävän kilpailun/tapahtuman vuoksi, esim. viralliset kilpailut.

8. Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 1 kuukauden irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) tai paikkakunnalta muuton vuoksi (osoitteenmuutosilmoitus).

9. Mailallisen vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta mailakaappiin. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl vuoron varanneelta henkilöltä.